nieuwekinderkamer logo bedrijven
Cadeauservice
Bent u op zoek naar een leuk kraamcadeau, verjaardagscadeau of een leuk kindercadeau?

NieuweKinderKamer heeft een uitgebreid aanbod afgestemd voor al deze verschillende momenten.
Gaat u op kraambezoek, heeft u een kinderverjaardag of wilt u iemand verrassen met een origineel cadeau dan bent u bij de cadeauservice van NieuweKinderKamer op het juiste adres. Wij bezorgen baby- en kindercadeaus rechtstreeks en snel uit voorraad.
Wij pakken het cadeau uiteraard feestelijk in en voegen uw persoonlijke felicitatie op een (gratis) wenskaart toe.
Voor het geven van gezamenlijke cadeaus, bijvoorbeeld door bedrijven, groepjes collega’s, vriendengroepen of sportteams is de online cadeauservice van NieuweKinderkamer handig en makkelijk. Voortaan kunt u via www.NieuweKinderKamer.nl een gezamenlijk kraamcadeau en/of kindercadeau bestellen.

Hoe besteld u een cadeau?
U kiest het gewenste kraamcadeau, verjaardagscadeau of kindercadeau uit op onze site en plaatst deze in het winkelwagentje. Daarna kiest u uit de categorie “cadeauservice” het kaartje dat u bij wilt voegen en/of het inpakpapier. De kaart is gratis, voor het inpakpapier vragen wij een kleine bijdrage. Sommige artikelen zijn met transport lastig in te pakken, wij sturen het inpakpapier in deze gevallen mee.
Daarna kiest u bij  betaalmogelijkheden uw gewenste keuze.
Bij het invullen van het adres heeft u de mogelijkheid om naast het factuuradres een afleveradres in te vullen. Dit kunt u gebruiken als u het cadeau rechtstreeks wilt verzenden. Een pakketje ontvangen blijft leuk!

Nadat u de bestelling definitief heeft geplaatst ontvangt u een orderbevestiging per e-mail. NieuweKinderkamer zorgt er dan voor dat het cadeautje binnen 3 werkdagen (na ontvangst van je betaling) naar het opgegeven adres wordt verzonden.
Per e-mail ontvangt u een factuur en een verzendbevestiging met daarbij ook de Track & Trace code van Post NL. Zo kunt u zelf nagaan of het cadeautje al bezorgd is.

Gebruik maken van de cadeauservice?

Wilt u gebruik maken van onze cadeauservice, klik dan hier of in de linkerbalk onder Cadeauservice.