Autospiegel Luca pinguïn

Luca
8717703450101
    Tijdelijk uitverkocht!!

  Incl. verzendkosten!
Qshops
  • Beschrijving

Luca baby autospiegel.

LUCA is een unieke hulp voor iedereen die een baby of dreumes in een auto vervoert in een Maxi-Cosi (of vergelijkbare babystoel) . Terwijl u in de auto zit, kunt u via de bolle spiegel op de buik van LUCA uw kind in de gaten houden. Tegelijkertijd is LUCA  een leuke en interessante afleiding voor uw kind. U kunt met behulp van LUCA uw kind zowel direct als via uw achteruitkijkspiegel zien. Dit geeft een veilig gevoel. De spiegel is extra groot (20 cm) zodat het geen moeite kost om uw kleine in de gaten te houden.

LUCA is gemaakt van hoogwaardige materialen met een hoge aaibaarheidsfactor. LUCA is uitgebreid getest en voldoet aan de laatste CE normen. De spiegel is bol en onbreekbaar.

Grootte ongeveer 35 x 35 cm.

LUCA biedt ook andere gebruiksmogelijkheden:

  • Wanneer uw kind wat ouder is en dan in een autostoeltje zit, kan LUCA aan de voorste autostoel bevestigd worden. Uw kind kan zichzelf dan zien in de spiegel. Hij/zij ziet zichzelf lachen, praten en zingen, kan gekke gezichten maken en herkent zijn/haar eigen mimiek. Daarom is het ook leuk en zeer leerzaam voor peuters die in een gewone kinderstoel zitten.
  • In huis kan LUCA ook aan de stoel of aan de box worden gehangen. Door het handige bevestigingssysteem is hij makkelijk te bevestigen en te verplaatsen. De baby in de box kan zichzelf goed zien en kan zeer geboeid zichzelf bekijken.
__ifPurchasable__
__endifPurchasable__