Verkleedkit mint

Snoozebaby
8717755886286
    1-2 werkdagen

  Incl. verzendkosten!
Qshops
  • Beschrijving

Snoozebaby Verkleedkit Mint.

Ploef daar ga ik weer. Op mijn ruggetje, beentjes in de lucht; klaar voor een nieuwe luier. Met de Snoozebaby Easy Changing Mint maakt het niet uit waar ik ben. Maak met twee drukkertjes of knoopjes het compacte pakketje (25x20x10 cm) open en tadaa daar is ineens een verschoontafel. Maar dan veel leuker. Het kleed is hip, heeft mijn favoriete labels én is comfortabel zacht.
 
Ik lig heerlijk in het midden van het kleed omgeven door de leukste labels waar ik met mijn kleine vingertjes mee kan spelen. En met mijn hoofdje lig ik lekker op een fijn zacht kussentje. Aan de zijkanten van het kleed zitten handige opbergvakjes voor luiers en doekjes.

Deze hippe Easy changing uit de collectie van Snoozebaby hoort in de tas van elke hedendaagse mama of papa. Het is makkelijk voor onderweg, omdat je er vier luiers en doekjes in kunt doen zonder dat het veel ruimte inneemt. Het matje is lekker zacht en comfortabel voor uw kind. Je kunt Easy Changing met twee knoopjes tot een klein pakketje maken (25 cm x 20 cm x 10 cm). De 12 labels zorgen voor vermaak tijdens de verschoonbeurt. e wikkeldeken is aan de buitenkant gemaakt van velours en aan de binnenkant van een 100% katoenen jersey. Snoozebaby producten, dus ook dit luierverwisselmatje, kenmerken zich door hun materiaal en afwerking. Ze zijn allen gemaakt van velours en een 100% katoenen jersey. Alle producten worden vervaardigd in felgekleurde natuurlijke basisstoffen die als belangrijkste eigenschap hebben dat ze de geur van een kindje opnemen.

Afmeting:70 cm x 50 cm.

__ifPurchasable__
__endifPurchasable__