Play & Go Speelgoedzak Speelkleed Badminton

Play & Go
5901307150021
    1-2 werkdagen

  Incl. verzendkosten!
Qshops
  • Beschrijving

Opbergzak Play and Go.

Dé oplossing voor rondslingerend speelgoed. Deze opbergzak en tegelijk speelmat van Play & Go. U herkent het vast. Kinderen op bed en dan heerlijk op de bank met de beentjes omhoog. Keep on dreaming. Als u beneden komt dan heeft u een prachtig uitzicht op de woonkamer die ontploft is met speelgoed. Eerst dus nog als een malle door de kamer struinen om weer een beetje de troep bij elkaar te verzamelen, want de meeste moeders worden pas rustig bij een opgeruimd huis. Play & Go heeft dus de perfecte oplossing met kleurrijke speelzakken en speelkleden in één. De speelgoedzak heeft een doorsnede van 140 cm en kan goed gevuld worden. Of je nou lego, duplo, blokken, poppen of autootjes wil opruimen je kunt het er allemaal in kwijt. De speelgoedzak is ook handig voor het wat grotere speelgoed zoals knuffels of ballen. Door het handige slijtvaste aanrijgkoord is alles in een handomdraai weer opgeruimd. De speelzakken zijn gemaakt van puur katoen en kunnen wel tegen een stootje. Gaan de kids uit logeren, ga je ergens op bezoek, op vakantie of heb je een picknick in het park de zakken zijn ideaal om mee te nemen. En je hebt meteen altijd een fijn speelkleed bij de hand. Ze zijn verkrijgbaar in allerlei kleurtjes en prints die in ieder interieur passen, geweldig in de kinderkamer maar ook zeker een aanwinst voor de woonkamer. Het opbergen van speelgoed is nog nooit zo leuk en makkelijk geweest, de bijdrage van de opruim mama is geheel overbodig. Hé wat jammer nou!

Eigenschappen:

  • Afmeting:dia 140 cm
  • Play & Go bags zijn gemaakt van 100% katoen.
  • Wanneer u uw Play & Go voor het eerst wast, kan het kleur afgeven. Was daarom deze de eerste paar keer apart. Bovendien blijft uw Play & Go beter zijn kleur behouden als u een wasmiddel zonder bleekmiddel gebruikt.
  • Stel de temperatuur van de wasmachine bij de wasbeurten niet hoger in dan 30 °C.
  • Katoenen stof is gevoelig voor verkleuring door de zon. Laat uw Play & Go drogen in een schaduwrijke plek.
  • Gebruik geen wasverzachter.
  • 3 jaar garantie! Play&Go speelzakken zijn gegarandeerd vrij van gebreken in materiaal gedurende drie jaar vanaf de oorspronkelijke datum van aankoop en dit onder gebruik bij normale omstandigheden.
__ifPurchasable__
__endifPurchasable__