Elfabase Rocketlamp

Elfabase
8719326001906
    1-2 werkdagen

  Incl. verzendkosten!
Qshops
  • Beschrijving

Raketlamp voor de kinderkamer.

De reis van uw leven gaat beginnen met deze Rocketlamp van elfaBASE. Door zijn stoere vormgeving en fantastische lichteffecten tovert deze lamp de kinderkamer om tot een plek waar uw kind heerlijk kan wegdromen. Vijf, vier, drie, twee, één… Ready for take off!
De Rocketlamp is een designer lichtobject dat de ruimtevaart-ambities van kleine mannen serieus neemt. Door zijn strakke vormgeving past de lamp uitstekend in de moderne kinderkamer. Gezellig samen nog even een boekje lezen wordt nog leuker met de Rocketlamp op het nachtkastje van uw kind. De lamp geeft fijn licht waarbij men goed kan lezen. Wanneer het dan echt bedtijd is, kan uw kind veilig op ruimtereis naar dromenland. Door het licht te dimmen, blijft de Rocketlamp nog net een beetje gloeien. Wie kan daar nu niet lekker van slapen.
De Rocketlamp heeft een op afstand regelbare ledverlichting. Daarmee kunt u de kleur en lichtintensiteit helemaal af stemmen op de stijl van de kinderkamer. De Rocketlamp kan feller gezet worden om nog even te lezen en is daarna in een handomdraai in te stellen als nachtlampje.

__ifPurchasable__
__endifPurchasable__