Muursticker Leeuw kersen large

Studio Ditte
8719128840789
    1-2 werkdagen

  Incl. verzendkosten!
Qshops
  • Beschrijving

Studio Ditte muursticker Leeuw kersen.

In de Wilde Dieren serie lief! van Studio Ditte zijn er nu ook grote muurstickers met frisse kleuren en fijne printjes. Naast deze gezellige roze leeuw met kersen is er ook nog een elegante giraf en een lieve olifant. Deze gezellige leeuw is gemaakt van hoogwaardig mat vinyl en zeer makkelijk aan te brengen.
Afmeting ca:25 cm x 28 cm.

Materiaal
De muurstickers van Studio Ditte zijn uit een hoogwaardig mat vinyl gesneden. Vinyl is een sterk materiaal dat bestand is tegen water. Doordat het materiaal dun is, geeft het bijna geen hoogteverschil. Je kunt de sticker plakken op een harde en gladde ondergrond zoals een gestucte muur, een houten ondergrond, op glad behang (geen glasvezelbehang), op deuren en ramen.
Ondergrond
De ondergrond waar de muursticker op aangebracht wordt moet glad, schoon (ook stof- en vetvrij) en droog zijn. Vochtige muren zijn niet geschikt om op te plakken. Pas geverfde muren moeten goed gedroogd zijn, zodat het vocht uit de muur is en de muur uitgehard is. Dit kan zeker drie weken duren. Op een muur met vuilafstotende verf of kalkverf zal de sticker niet goed hechten. Studio Ditte is niet verantwoordelijk als de sticker niet blijft plakken. Let op: een donkere ondergrond kan eventueel doorschijnen.
Plakken
De stickers zijn makkelijk aan te brengen op de ondergrond. Je kunt de sticker van het rugpapier afhalen en direct op de ondergrond plakken. De muurstickers zijn niet herbruikbaar. Je kunt ze wel eenvoudig verwijderen, eventueel met behulp van een föhn. Studio Ditte is op geen enkele wijze aansprakelijk voor mogelijke schade aan een muur of andere zaken na, of als gevolg van, het gebruik van de muurstickers of het verwijderen hiervan.

NieuweKinderKamer wenst u veel plezier met de muurstickers van Studio Ditte.

__ifPurchasable__
__endifPurchasable__